• Blast cleaning       Environmental protection
  • 15 years of production experience
  • Professional manufacturer

QINGDAO CHANGJIA mesin CO., LTD.

Pabrik jualan langsung, jaminan Quality
  • Kategori

    Kategori

    variétas produk lengkep, beunghar eusi teknis
  • kaajenan

    kaajenan

    téhnologi produksi maju. hartosna beungeut ningkat
  • kakuatan

    kakuatan

    Urang dijieun usaha salawasna dina industri domestik dina tingkat canggih

Produk Artikel

  • 234
  • 342

Tentang Kami

Qingdao Chang Jia mesin Co .. Ltd. aya di kota basisir nu geulis - Qingdao kuloneun basisir, nyaéta aresearch, ngembangkeun, produksi, operasi sakumaha salah sahiji mesin casting na mesin perlindungan lingkungan usaha. variétas produk lengkep, beunghar eusi teknis, ogé mibanda hak impor sarta ékspor, nyaéta salah sahiji produksi jeung ékspor basa utama mesin foundry domestik jeung mesin perlindungan lingkungan. parusahaan boga dua industri rukun: blast meresihan parabot jeung alat perlindungan lingkungan, fokus kana ...

Diajar deui

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!