QH69 H Beam Lan H-Section Steel Profile Dijupuk blasting Lan Mesin Cleaning

Short Description:

QH69 seri roller Tabel liwat struktur baja jinis dijupuk blasting mesin punika reresik mesin kanggo H struktur baja, siji jenis pesawat kabèh apik dijupuk blasting peralatan reresik karo reresik, struktur kompak, kurang gangguan, lingkungan loropaken, kinerja apik. Iku utamané dipigunakaké kanggo teyeng njabut, deburring, reresik, lan kaku utama njabut, penguatan lumahing cahya, H baja heavy, komponen struktur baja, lan bagean piring. Karakter iki mesin: ☆ ndhuwur njaga piring lan ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Sets
  • Sumber Kabisan: 10000 Sets per year
  • Port: QINGDAO
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    QH69 seri roller Tabel liwat struktur baja jinis dijupuk blasting mesin punika reresik mesin kanggo H struktur baja, siji jenis pesawat kabèh apik dijupuk blasting peralatan reresik karo reresik, struktur kompak, kurang gangguan, lingkungan loropaken, kinerja apik. Iku utamané dipigunakaké kanggo teyeng njabut, deburring, reresik, lan kaku utama njabut, penguatan lumahing cahya, H baja heavy, komponen struktur baja, lan bagean piring.

    Karakter iki mesin:

    ☆ ndhuwur njaga piring lan sisih njaga piring saka blaster dijupuk nganggo struktur khusus, kang nemen mbenakake resistance nyandhang lan urip layanan saka piring njaga.

    ☆ Ing piring protèktif dijupuk blasting kamar wis mbalek Mn13 plate protèktif lan piring baja dhuwur-manganese karo resistance impact lan dhuwur resistance nyandhang, lan wis diinstal kanthi bangunan pamblokiran.

    ☆ Piranti misahake adopts majeng lengkap langsir langsir pamisah jinis langsir slag, lan efficiency misahake bisa tekan 99,9%.

    ☆ piranti deteksi workpiece bisa èfèktif ngontrol pambuka lan nolak wektu dijupuk blaster, supaya bener blasting dijupuk kosong dijupuk blaster, nyimpen energi lan nambah layanan gesang bagean ngrugekke kayata njaga kamar piring lan dijupuk blaster.

    ☆ mesin iki wis fungsi deteksi fault otomatis, weker, telat otomatis mandeg sawise weker.

    ☆ Sistem bledug aman adopts efficiency dhuwur bledug isi Filter kolektor. Ing polusi bledug kurang saka 100 mg / m3 lan 5 mg / m3 ing workshop, kang nemen mbenakake lingkungan apa buruh.

    ☆ A ngukur tingkat wis disusun ing hopper pil saka pamisah, lan piranti pil dipakani otomatis wis disusun ing mburi ngisor saka lift.

    ☆ Frekuensi stepless angger kacepetan global saka kabèh sistem workpiece ngaturaken.

    ☆ Full-line PLC controller programmable digunakake kanggo éling deteksi otomatis, search otomatis lan swara lan weker cahya.

    ☆ peralatan iku kompak, tata letak cukup, lan pangopènan banget trep.

    item

    unit

    QH698

    QH6910

    QH6912

    QH6918

    QH6922

    ukuran workpiece

    mm

    800 × 1600

    1000 × 1800

    1200 × 1800

    1500 × 2000

    2200 × 2500

    Length saka Piece

    m

    10-12

    10-12

    10-12

    10-12

    10-12

    volume abrasive

    Kg / min

    8 × 120

    8 × 120

    8 × 120

    12 × 120

    12 × 120

    kapasitas lifting

    t / h

    60

    60

    60

    130

    130

    pamisahan Kapasitas

    t / h

    60

    60

    60

    130

    130

    ventilasi

    M 3/ h

    19000

    19000

    19000

    30000

    30000

    kacepetan ngaturaken

    m / s

    0.5-3

    0.5-3

    0.5-3

    0.5-3

    0.5-3

    Power

    kw

    120

    120

    120

    150

    150

    907142609
  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!