• Blast cleaning       Environmental protection
  • 15 years of production experience
  • Professional manufacturer

Qingdao CHANGJIA ENGINEERING CO., LTD.

Pabrik dodolan langsung, tanggungan Quality
  • Babagan

    Babagan

    varieties produk lengkap, sugih ing isi technical
  • Opah

    Opah

    teknologi produksi majeng. liya deteksi apik
  • Strength

    Strength

    We digawe Enterprises tansah ing industri domestik ing tingkat majeng

Products Bintang

  • 234
  • 342

Babagan awake dhewe

Qingdao Chang Jia Machinery Co .. Ltd. dumunung ing gisik kutha ing ayu - Qingdao kulon pesisir, iku aresearch, pembangunan, produksi, operasi minangka salah siji saka mesin casting lan mesin lingkungan Proteksi Enterprises. varieties produk lengkap, sugih ing isi technical, uga karo hak impor lan ekspor, iku salah siji saka produksi lan ekspor basa utama mesin pengecoran domestik lan mesin lingkungan Proteksi. Perusahaan wis loro industri tugu: Blast reresik peralatan lan peralatan lingkungan Proteksi, fokus ing ...

sinau More

Baru

Tampilan Online Chat!